ARTVİN / BORÇKA - Karşıköy Ortaokulu

Kas

2023/2024 Eğitim ve Öğretim Yılında, birinci sınıf öğrencilerimize   Borçka tolum sağlığı tarafından "işitme Testi" gerçekleştirildi.

Kas

"Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 85.yıl dönümünde minnet ve şükranla anıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milli Mücadele'mizin her noktasında büyük katkıları olan şehitlerimize ve gazilerimize rahmet diliyoruz."

Programda emeği geçen öğretmen,öğrenci  ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılı

8. Sınıf öğrencilerimiz için başlattığımız denemelerin 2'ncisini

09/11/2023 Perşembe günü  yaptık.

Sınava girecek öğrencilerimize başarılar diler,

Öğretmenlerimize göstermiş oldukları emek ve gayretlerden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anılması,şehitlerimizin aziz hatıralarının yad edilmesiyle devam etti.Yalnızca bir yönetim şekli değil,Türk milletinin yaşayış biçimi olan Cumhuriyet Ulu önder Atatürk tarafından Türk milletine hediye edilmiş en değerli mirastır.

Tören hazırlığında emeği geçen  öğrenci ve öğretmenlerimize törene katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz..

Ekm

19.10.2023 Perşembe günü okulumuzda veli toplantımızı gerçekleştirdik.Toplantıda öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarısı, değişen sınav sistemi,devam-devamsızlık durumu, okula ve çevreye uyumu  vb. konularında velilerimiz bilgilendirilerek öğretmenlerimiz ile bire bir görüşme imkânı buldular.

Eyl

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına başladı.Herkese hayırlı olsun

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına, Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in yeni dönemin vizyonunu çizen konuşması ile başladık. Ardından Senebaşı Öğretmenler Kurulumuzu yaptık. Alınan kararların okulumuza, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

KARNE TÖRENİMİZİ YAPTIK

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  2.DÖNEM KARNE PROGRAMIMIZI YAPTIK.YIL İÇERİSİNDE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE ,YARDIMCI PERSONELİMİZE VE KATKILARINDAN DOLAYI VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLI MUTLU TATİLLER DİLERİZ.

8. Sınıf öğrencilerimiz için başlattığımız denemelerin 8'incisini

25/05/2023 Perşembe günü  yaptık.

8. Sınıf öğrencilerimiz için başlattığımız denemelerin 7'ncisini

18/05/2023 Perşembe günü  yaptık.

8. Sınıf öğrencilerimiz için başlattığımız denemelerin 6'ncısını

11/05/2023 Perşembe günü  yaptık.

May

Borçka Jandarma  personeli tarafından okulumuzda öğrencilere trafik eğitimi verildi. Çok verimli geçen eğitimde öğrencilerimiz

aklına takılan soruları sordu. Eğitimde görev alan  personele çok teşekkür ediyoruz.

May

İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında alınması gereken tedbirler dahilinde Okulumuz çevresindeki ağaçların budamasını gerçekleştirdik.

Okul  bahçemizdeki ağaçların kontrolsüzce uzayan dallarını ve yabani otları, belirli periyotlar halinde temizleme ve budama çalışması gerçekleştiriyor. Budama işlemi ağaçlardaki dal ve yaprakların daha kuvvetli büyümesi ve ağaçların eski kuvvetine kavuşması gibi sebeplerle yapılıyor. Ağaçların ezik, kırık ve hastalıklı olan dallarını budayarak, düzgün şekil veriyoruz.

Budama işleminde Emeği geçen Karşıköy İlk-Ortaokulu Müdür Yardımcımız Sayın Hakan ÇELİK ve Karşıköy Merkez Cami imam Hatibi  Kurra Hafız Sayın Mikail TEKİN'e teşekkür ediyoruz.

Karşıköy Ortaokulu olarak 5.6.7.ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik

05.05.2023 Cuma  günü genel deneme yapıldı.

Nis

Borçka Kaymakamımız  Sayın Hakan CONTARLI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bayram BAKIR ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuz idaresi, öğretmen ve öğrencileriyle biraraya geldi birtakım paylaşımlarda bulunuldu.