ARTVİN / BORÇKA - Karşıköy Ortaokulu

Karşıköy Ortaokulu

Karşıköy Köyü 08400 BORÇKA / ARTVİN
Vizyon
Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yapıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Ders Başlama: 08:30 Ders Bitimi : 15:00
Karayolu
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Karşıköy Köyü İlçe merkezine 14 km, il merkezine ise 48 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun Masa Tenisi dalında 2 adet il birinciliği ve bir çok kez ilçe birinciliği bulunmaktadır. Masa Tenisi Anadolu Yıldızlar liginde yarı finallere katılma hakkı kazandılar.
Diğer Hususlar
Okulumuz İlkokul ile birlikte eğitim- öğretime devam etmektedir. toplam öğrenci sayımız 44´tür